Een gezond gebit begint bij
een goede basis zorg van uw tanden

Bij Rademakers & Kinsbergen kunt u ook terecht voor reguliere tandheelkunde. 

Reguliere tandheelkunde

Elke 6 maanden wordt u door uw tandarts opgeroepen voor een periodieke controle.  
De tandarts controleert uw tanden en kiezen op gaatjes en ontstekingen, maar ook op eventuele afwijkingen in het gebit en gezondheid van uw tandvlees.

Tijdens de periodieke controle maakt de tandarts, indien nodig, röntgenfoto’s om bijvoorbeeld de staat van vullingen te controleren en om een betere analyse te maken bij het constateren van een of meerdere gaatjes. De tandarts bespreekt de staat de uw gebit en geeft u eventueel advies over het onderhoud. Ook kan het zijn dat de tandarts u doorverwijst naar de mondzorgkundige.
Tijdens de periodieke controle kan de tandarts iets constateren waardoor u een vervolgafspraak nodig heeft zoals, een vulling of extractie. De reguliere tandarts kan dit geheel zelf behandelen.


Doorverwijzing naar een specialistische tandarts
Ook kan uw tandarts u doorverwijzen naar een collega tandarts met een bepaald specialisme, bijvoorbeeld als u een wortelkanaalbehandeling moet ondergaan of om een implantaat te laten plaatsen.

Bij Rademakers & Kinsbergen werken verschillende specialistische tandartsen, hierdoor kan gemakkelijk onderling verwezen worden, maar ook intern overlegd én kunt u aan de balie direct een afspraak maken bij de betreffende specialist. Wij proberen uw afspraken altijd zo aansluitend mogelijk te plannen.

Het voordeel van periodieke controle

Met behulp van een periodieke controle kan de tandarts ziekteprocessen, afwijkingen of ontwikkelingsstoornissen aan tanden en kiezen, tandvlees, slijmvliezen en kauwstelsel vaststellen.

Lisette Rademakers

Al tijdens een reguliere controle kan de tandarts vaststellen wat voor stappen er moeten worden ondernomen om aandoeningen aan uw gebit te verhelpen, te monitoren of eventueel u door te verwijzen naar een collega met specifieke vaardigheden. Daarom is het belangrijk dat u regelmatig langs komt voor controles.


Door vroegtijdig in te grijpen voorkomt u onnodige schade.

Heeft u angst voor de tandarts?

Ervaart u angst voor de tandarts? Bij Rademakers en Kinsbergen is dit niet nodig. Onze tandartsen zijn gespecialiseerd in het omgaan met angst voor de tandarts. Wij weten hoe we het beste met uw angst voor de tandarts om kunnen gaan. Graag nemen wij de tijd voor u en maken goede afspraken met u. Tevens beschikken wij over de modernste technieken en middelen waardoor een behandeling bij Rademakers en Kinsbergen zo soepel mogelijk verloopt.

Controle Rademakers en Kinsbergen

Wij nemen nieuwe patiënten aan!

 

Rademakers & Kinsbergen neemt nieuwe patiënten aan. Een afspraak voor de reguliere tandarts kunt u gemakkelijk inplannen door te bellen naar 020-6401211. Daarnaast staat ons team aan (specialistische) tandartsen staat voor u klaar. U kunt bijvoorbeeld ook direct een afspraak maken bij onze endodontoloog of implantoloog voor een consult.