Behandelingen Rademakers en Kinsbergen

Wij zijn gespecialiseerd in reguliere en cosmetische tandheelkunde

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende behandelingen

Porseleinen facings

 

Er zijn verschillende soorten materialen waarvan een facing vervaardigd kan worden composiet, machinaal geperst porselein en met de hand gebakken porselein. Bij Rademakers & Kinsbergen zijn wij gespecialiseerd in hand gebakken porselein. Wij noemen de facings Veneerz by Jessica Kinsbergen

Onzichtbare beugel

Het mooier maken van uw gebit door tanden rechter te laten zetten kan wellicht met onzichtbare beugels. Lisette Rademakers is, als esthetisch tandarts, één van de eerste en weinige tandartsen in Nederland die hierin is gespecialiseerd door de vele behandelingen die zij reeds heeft gedaan. 

Invisalign onzichtbare beugel

Composiet facings

Het materiaal van een composiet facing is vrijwel hetzelfde als dat van een vulling. Een witte vulling om gaatjes op te vullen is namelijk ook gemaakt van composiet. Composiet is eigenlijk een soort kunsthars opgevuld met enkele andere stoffen. Deze behandeling is gemakkelijker (en goedkoper) uit te voeren dan een porseleinen facingsbehandeling. 

Implantaten Rademakers en Kinsbergen

Implantaten

Er zijn zoveel redenen waarom u een tand zou kunnen missen. Met onze gratis intake en behandelplan bekijken wij wat de mogelijkheden zijn om uw gebit weer intact te krijgen. Goed voor uw zelfvertrouwen en een stralende lach! 

Kronen en bruggen

Kronen en bruggen zijn bedoeld als duurzame vervangingen voor tanden en kiezen. Ze benaderen de oorspronkelijke vorm en functie zoveel mogelijk. Een behandeling voor een kroon of brug is ingewikkelder dan voor een gewone vulling. U zult dan ook enkele keren bij uw tandarts moeten terugkomen.

Kronen en bruggen

Tanden bleken

Bij Rademakers & Kinsbergen zijn er verschillende methodes om uw tanden te laten bleken. 

Happy customer Rademakers en Kinsbergen

Reguliere tandheelkunde

Bij Rademakers & Kinsbergen kunt u ook terecht voor reguliere tandheelkunde. Om uw gebit en tandvlees gezond te houden bepalen wij, in overleg met u, wat hiervoor de beste tussenperiode varieert van drie maanden tot één jaar.

Mondzorgkunde

Uiteraard mag een goede mondhygiënist niet ontbreken in onze kliniek. Een mondhygiënist is een paramedicus, werkzaam binnen de tandheelkundige gezondheidszorg.

Controle Rademakers en Kinsbergen