Porseleinen facings

Jessica Kinsbergen is het brein achter de facings en kronen zelf. Door haar nauwkeurigheid maakt zij prachtige exemplaren.

Over porseleinen facings

In ons eigen tandtechnisch laboratorium maakt onze tandtechnicus porseleinen facings die zo dun zijn als een lens. Door deze speciale techniek te hanteren, hoeven wij vaak niets van uw tanden te slijpen en krijgt u toch de mooie glimlach die u al jaren wilde hebben.  Bij Rademakers & Kinsbergen noemen wij porseleinen facings Veneerz by Jessica Kinsbergen. 

Onze facings maken we in ons eigen tandtechnisch laboratorium

Jessica Kinsbergen en haar team staan elke dag voor u klaar om uw gebit te herstellen of te verfraaien. Doordat het laboratorium in de praktijk gevestigd is, wordt er nauw samengewerkt tussen tandartsen en tandtechnicus. Daarnaast kan er zo goed overlegd worden en is er de mogelijkheid de patiënt zelf te ontmoeten. Hierdoor kunnen we de perfecte tanden maken. Tandtechniek is meer dan het maken van een tand of kies, het is iemand zijn mond mooi en gezond maken. Wij zijn pas tevreden als u dit ook bent!

Bent u hierin geïnteresseerd? Maak dan hier een afspraak voor een online intake!

Wat zijn porseleinen facings?

Porseleinen facings zijn hetzelfde als Non-prep facings, dat wil zeggen: porseleinen facings zonder aan uw tanden te slijpen. Porselein is hoogwaardig materiaal om facings mee te maken.

Wij hebben een techniek waarmee de facings heel dun maar ook heel sterk zijn, de facings worden op maat gemaakt op een uitgegoten model, zodoende passen ze perfect om uw tanden. Samen met u kijken we naar de gewenste kleur en vorm van de facings. Zo kunnen we hele natuurlijk ogende facings maken tot de perfecte Hollywood smile.