Onzichtbare beugel

Het mooier maken van uw gebit door uw tanden rechter te laten zetten kan wellicht met onzichtbare beugels. Wij werken met Invisalign, de meest geavanceerde transparante aligners ter wereld om uw glimlach te transformeren. Lisette Rademakers is, als esthetisch tandarts, één van de eerste en weinige tandartsen in Nederland die hierin gespecialiseerd is. Door de vele behandelingen die zij reeds heeft gedaan, heeft ze bij Invisalign de “Diamond” status bereikt. 

Door een scan te maken van het gebit kan een digitaal behandelplan worden opgesteld, dit plan laat de verschuiving van de tanden zien in de vorm van een 3D video. De behandeling bestaat uit een set beugels, gemaakt van transparant kunststof, waardoor ze onzichtbaar zijn in de mond. De beugels zijn op maat gemaakt en sluiten nauw aan om de tanden. Door elke twee weken te wisselen naar een nieuwe beugel, kan een verschuiving van de tanden worden gerealiseerd. 


Afhankelijk van uw gebit duurt de behandeling met de onzichtbare beugel enkele maanden tot circa 1,5 jaar. Kortom binnen een zeer korte tijd heeft u mooie rechte tanden. De kosten van een Invisalign-behandeling worden bepaald op basis van uw specifieke behoeften, waaronder de duur van de behandeling en het type correctie waarnaar u op zoek bent.

Om voorafgaand aan de behandeling een globale inschatting van de kosten te krijgen, kunt u een afspraak maken voor een online intakegesprek 

Invisalign is een onzichtbare beugel die orthodontisten en tandartsen gebruiken als hulpmiddel voor het verkrijgen van optimale functionaliteit en esthetiek van je tanden en kiezen. 

Invisalign Rademakers en Kinsbergen

Deze onzichtbare/doorzichtige beugel is gemaakt van dunne plastic hoesjes die je over je tanden en kiezen schuift. Om de week doe je een nieuw setje hoesjes in zodat deze verplaatst worden naar de ideale plek in de kaak. 

Voordelen van een Invisalign behandeling

  • Gemaakt van hoogwaardig transparant materiaal
  • Gemakkelijk uit te nemen voor eten, drinken en flossen
  • Geen spoedafspraken vanwege gebroken draden
  • Vrijwel onzichtbaar
  • Elke aligner wordt aangepast op uw tandvleeslijn voor optimaal comfort en een goed uiterlijk
Invisalign Rademakers en Kinsbergen