Maria Tailor vertelt over de facings die ze bij Rademakers & Kinsbergen liet zetten

Deze maand liet Maria Tailor zich door ons aan de tand voelen. Als trouwe patiënt van onze praktijk en trotse eigenaar van nieuwe facings deelt zij graag haar ervaringen met je!

Ik liep al een tijdje rond met het idee om facings te laten zetten. Niet dat ik ontevreden was met mijn eigen gebit, daar ben ik zelfs best blij mee. Het eerste wat mensen aan me vroegen toen ik vertelde dat ik facings zou laten zetten, was dan ook: “Maar je hebt toch al prachtige tanden?” Waarom ik dan toch voor facings ben gegaan? Wat mij ontzettend aanspreekt, is de extra verzorgde look die je van facings krijgt. En eerlijk is eerlijk: nu ik ze eenmaal heb, ziet het er allemaal nog mooier uit. Ik krijg er een echt glamourgevoel van.

Op de dag dat ik facings zou laten zetten, werd ik warm ontvangen in misschien wel de mooiste praktijk van heel Nederland. Bij Rademakers & Kinsbergen hebben ze de nieuwste apparatuur in huis en gebruiken ze handgemaakte porseleinen facings die je tanden mooi houden en niet beschadigen. Je kunt zelfs altijd probleemloos weer terug naar je eigen gebit, zonder facings (maar laten we eerlijk zijn: waarom zou je?).

In de praktijk hangt een hele fijne vibe. Ik voelde me direct op m’n gemak en wist dat ik in goede handen was. Voordat de behandeling van start ging, werd goed geluisterd naar mijn wensen. Wat ik namelijk belangrijk vind, is dat mijn gebit er na afloop niet té wit en té glimmend uit zou gaan zien. Ik wil het liefst dat mijn gebit er zowel prachtig verzorgd als natuurlijk uit blijft zien.

Voordat de porseleinen facings geplaatst werden, mocht ik plastic facings passen die al op maat gemaakt waren. Daardoor kon ik van tevoren alvast even wennen aan het gevoel en kon ik meteen aangeven of er nog iets moest worden veranderd. Die aanpassingen voeren ze dan direct door bij de uiteindelijke facings, zodat die helemaal perfect zitten op het moment dat ze geplaatst worden.

Na de behandeling voel je natuurlijk wel wat verschil met voordat de facings gezet worden, maar dat is zo verdwenen. Het is even wennen aan een nieuwe lach. Nog een leuk voordeel van facings: je lippen gaan er zelfs iets voller door lijken!

Wat ik heel fijn vond, was dat ik na die eerste week gewoon kon terugkomen om de facings nog iets te laten bijwerken, zodat het er allemaal nog natuurlijker uitzag. Best handig om te weten: er kan altijd nog iets afgevijld, maar iets erbij wordt natuurlijk lastig.

Ik zorgde altijd al goed voor mijn gebit maar ben blij met het resultaat

Voordat ik facings liet zetten, verzorgde ik mijn gebit al goed: ik poets netjes, heb altijd wel een doosje tandenstokers in mijn tas en flos dagelijks. Eigenlijk is er sindsdien niets veranderd, het kost me geen extra tijd om mijn facings te verzorgen.

Ik ben bijzonder blij met het resultaat en de vele complimenten die ik kreeg na de behandeling bij Rademakers & Kinsbergen. Veruit de beste beslissing die ik in tijden heb gemaakt!