Tanden bleken

Bij Rademakers & Kinsbergen Tandheelkunde zijn er verschillende methodes om uw tanden te laten bleken. De nieuwe methode om te bleken heet Kor Whitening. Deze methode is uniek in Nederland en komt rechtstreeks uit de VS. Kor Whitening heeft het grootst haalbare resultaat binnen de EU norm en is ook zeer veilig voor uw tanden.

Er zal tijdens deze methode gebruik worden gemaakt van waterstofperoxide. Sinds kort is het niet meer toegestaan om te bleken met waterstofperoxide zonder de aanwezigheid van een tandarts. Ook zullen er aanzienlijk minder hoge percentages peroxide gebruikt worden tijdens het bleken.

  • Prachtige, gezonde en natuurlijk witte tanden
  • Ook effectief op tanden met zeer veel aanslag
  • Weinig tot geen gevoeligheid
  • Comfortabel en eenvoudig proces
  • U hoeft koffie, thee en rode wijn niet te laten staan.

KöR Whitening; Intake - Afdruk - WhiteCaps™ - Bleken

KöR Whitening heeft een nieuwe methode bedacht, om je tanden significant witter te maken. Na het maken van een afdruk van je tanden, worden speciaal op maat gemaakte WhiteCaps™ geproduceerd. Je draagt WhiteCaps™ een aantal nachten met een laag percentage peroxide gel. Omdat dit geleidelijk gaat, bereik je verbluffende resultaten.

Het bleken van je tanden begint met een intake bij de tandarts. Eigenlijk ook wel logisch, omdat dit de deskundige is die het best kan bepalen of je tanden geschikt zijn om te bleken. Er wordt een controle gedaan om te zien of je tandglazuur en tandvlees in goede conditie is. Dat geeft een vertrouwd gevoel en nu kun je onder professionele begeleiding verder met de bleekbehandeling.

Na de intake maakt de tandarts afdrukken van je tanden.  Hiervan worden whitening trays gemaakt. Dit setje whitening trays gaan trouwens een aantal jaren mee. Je kunt ze dus steeds opnieuw gebruiken.

In ons tandtechnisch lab wordt de meest optimale vorm van de WhiteCaps™ bepaald. De bleekgel kan op deze manier het best in contact komen met je tandglazuur en het bleekproces effectief laten verlopen. Je draagt de whitening trays circa 10 of 14 nachten. Vervolgens zijn je tanden tot wel 14 tinten witter. Je kunt dit herhalen, wanneer het resultaat na een tijd is teruggelopen, dit hoeft vaak maar 1 of 2 nachten.

Opalescence Go

Opalescence Go is een professionele bleekbehandeling die je zelf thuis kunt doen en verkrijgbaar is zonder recept. De bleekbehandeling smaakt prima omdat de bleekgel naar mint smaakt. Je kunt Opalescence Go gebruiken als je je tanden voor het eerst wilt bleken maar je kunt deze ook als nabehandeling of opfris bleekbehandeling gebruiken.