5 redenen om onze praktijk te bezoeken

Zóveel tandartsen. Hoe weet ik nou voor welke ik moet kiezen? Natuurlijk is de locatie belangrijk. Lekkere koffie? Ook een pluspunt. Maar wil je écht een goede beslissing maken, check je de specialisaties. Wij sommen die van ons voor je op.

1. Team van specialisten

Hoewel onze tandarts Lisette en tandtechnicus Jessica gespecialiseerd zijn in esthetische tandheelkunde, wordt er bij Rademakers & Kinsbergen gewerkt met een team van meer specialisten. Want op die manier kan er vaak een nóg mooier resultaat worden bereikt. Zo is er bijvoorbeeld een endodontoloog (wortelkanaalbehandelingen), parodontoloog (tandvleesbehandelingen) en implantoloog (implantaten) in huis.

2. Esthetische Tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde is samenvattend alles wat voor een supermooie (én gezonde!) lach zorgt.

Heb je bijvoorbeeld scheefstaande tanden of een beschadigd gebit? Dan kan dit met behulp van facings en/of onzichtbare beugels worden opgelost. Yes – dát kunnen meer praktijken. Maar onze facings worden handgemaakt in ons eigen lab. Iedere facing is van porselein, laagje voor laagje opgebouwd en kan geheel naar jouw wens worden gemaakt. Dit meestal zonder te slijpen aan je tanden!

Verder is onze collega Lisette één van de weinige tandartsen in Nederland gespecialiseerd in het werken met onzichtbare beugels. Ook deze worden speciaal voor jou op maat gemaakt. In vergelijking tot een ‘normale’ beugel, ben je met de transparante en uitneembare ‘Invisalign’ na een aantal maanden tot 1,5 jaar klaar.

3. 20 minute fresh-up

Druk, druk, druk? Maar wil je tóch even snel naar de mondhygiënist? Dan biedt Rademakers & Kinsbergen een 20 minute fresh-up behandeling! Dat is samenvattend een super snelle opfrisbeurt waarin alles aan bod komt. Oftewel: frisse, witte tanden in maar 20 minuutjes.

4. Periodieke controles

Natuurlijk kun je bij Rademakers & Kinsbergen ook terecht voor de “gewone” controles. Daar wordt dan ook alle tijd voor genomen.

Tijdens zo’n controle checken we eerst jouw algemene gezondheid en of je misschien bepaalde klachten hebt. Vervolgens checken we je gebit: het tandvlees, de binnenkant van je wangen en lippen. Dan bekijken we iedere tand. En – om nooit een gaatje over het hoofd te zien, laat je iedere twee jaar een foto maken. Hoe vaak je op controle moet komen? Eén keer per 6 maanden.

Ook adviseren we je om één keer in de 6 maanden een bezoekje te brengen aan onze mondhygiënist. Je gebit wordt dan gereinigd, wat zorgt voor stralend witte tanden en mooi, gezond tandvlees.

5. Last but not least: de praktijk!

Wie bij de opening is geweest, hoeven we vast niet uit te leggen dat onze praktijk op de Zuidas een prachtige plek is. De combinatie van goud, hout en marmer zorgt voor een super chique uitstraling. Alles is voorzien van de laatste innovaties en nieuwste technologieën. Zo is alles bijvoorbeeld touchless – waardoor het extra hygiënisch is.

 

Nieuwsgierig geworden? We vertellen je nog veel meer in toekomstige blogs! Zo laten we volgende keer bijvoorbeeld alle specialisten aan het woord. En hebben we ook nog een speciale blog over facings in het bijzonder in de planning. Kortom: stay tuned!

Andere behandelingen

Tanden bleken

Bij Rademakers & Kinsbergen zijn er verschillende methodes om uw tanden te laten bleken.

Kronen en bruggen

Kronen en bruggen zijn bedoeld als duurzame vervangingen voor tanden en kiezen. Ze benaderen de oorspronkelijke vorm en functie zoveel mogelijk. Een behandeling voor een kroon of brug is ingewikkelder dan voor een gewone vulling. U zult dan ook enkele keren bij uw tandarts moeten terugkomen.