Verschillende specialisaties binnen één praktijk

Bij Rademakers & Kinsbergen kunt u terecht voor esthetische tandheelkunde, maar ook voor de normale controle en onderhoud van uw gebit. Hiervoor kunt u een afspraak maken bij onze tandarts Paul Gezelle Meerburg en/of onze mondzorgkundige. In onze brochure vindt u uitgebreide informatie over alle mogelijkheden die onze kliniek te bieden heeft.

 

Er zijn veel manieren waarop wij u glimlach kunnen verfraaien. Tijdens de eerste intake zullen we bekijken wat de mogelijkheden zijn en samen met u een behandelplan opstellen.

Mocht u nog vragen hebben bent u meer dan welkom in onze prachtige kliniek. U kunt ook contact opnemen via het contactformulier of via bel voor onze praktijk in Amsterdam naar 020-6401211 of  voor Den Haag naar 070-3105040.

Wij zijn sinds kort verhuisd naar een nieuwe en moderne locatie aan de Amsterdamse Zuidas

Wie bij de opening is geweest, hoeven we vast niet uit te leggen dat onze praktijk op de Zuidas een prachtige plek is. De combinatie van goud, hout en marmer zorgt voor een chique uitstraling. Alles is voorzien van de laatste innovaties en nieuwste technologieën. Zo is alles bijvoorbeeld touchless - waardoor het extra hygiënisch is.

U bent in goede handen bij onze
cosmetische tandheelkundigen

Met cosmetische tandheelkunde wordt het gebit verfraaid door middel van tandheelkundige hulpmiddelen. Gedurende het gratis intakegesprek laat één van onze specialisten u de verschillende mogelijkheden zien. Van een mooie natuurlijke lach tot een perfecte Hollywood smile.

Bekijk ons team op het gebied van algemene en cosmetische tandheelkunde:

Lisette Rademakers Tandarts
Jessica Kinsbergen Tandtechnicus

Blog & Nieuws

Wij houden u graag op de hoogte over ontwikkelingen in mondhygiëne, tandheelkunde en tandesthetiek.