Royal Facings

In ons eigen tandtechnisch laboratorium maakt onze tandtechnicus porseleinen facings die zo dun zijn als een lens. Door deze speciale techniek te hanteren, hoeven wij vaak niets van uw tanden te slijpen en krijgt u toch de mooie glimlach die u al jaren wilde hebben.

Wat zijn Royal facings

Royal facings zijn het zelfde als Non-prep facings, dat wil zeggen: porseleinen facings zonder aan u tanden te slijpen.

Porselein is hoogwaardig materiaal om facings mee te maken. We hebben een techniek waarmee de facings heel dun maar ook heel sterk zijn, de facings worden op maat gemaakt op een uitgegoten model, zodoende passen ze perfect om uw tanden.

Samen met u kijken we naar de gewenste kleur en de vorm van de facings zo kunnen we hele natuurlijk ogende facings maken tot de perfecte Hollywood smile.

Wij geven u een mooie en gezonde mond.

Onze facings maken we in ons eigen tandtechnisch laboratorium

Jessica Kinsbergen en haar team staan elke dag voor u klaar om u gebit te herstellen of te verfraaien.

Doordat het laboratorium in de praktijk gevestigd is, wordt er nauw samengewerkt tussen tandartsen en tandtechnicus. Daarnaast kan er zo goed overlegd worden en is er de mogelijkheid de patiënt zelf te ontmoeten. Hierdoor kunnen we de perfecte tanden maken.

Tandtechniek is meer dan het maken van een tand of kies het is iemand zijn mond mooi en gezond maken. Wij zijn pas tevreden al u dit ook bent!

Wij nemen nieuwe patiënten aan!

Gedurende het gratis intakegesprek laat één van onze specialisten u de verschillende mogelijkheden zien. Van een mooie natuurlijke lach tot een perfecte Hollywood smile.