Reguliere tandheelkunde

Om uw gebit en tandvlees gezond te houden bepalen wij, in overleg met u, wat hiervoor de beste tussenperiode is. Deze tussenperiode varieert van drie maanden tot één jaar. Naast de visuele controle maken wij regelmatig – iedere twee tot vijf jaar – twee röntgenfoto’s van uw kiezen; de zogenaamde bite-wings. Op deze röntgenfoto’s kunnen we zien of zich tandbederf tussen de kiezen of onder oude vullingen voordoet.

Paul Gezelle Meerburg behandelt met de kennis van de laatste ontwikkelingen op het gebied van cariës. Zijn specialiteiten zijn het pijnloos uitoefenen van wortelkanaalbehandelingen, grijze vullingen vervangen en implantologie.

Het voordeel van de periodieke controle

Met behulp van een periodieke controle kan de tandarts ziekteprocessen, afwijkingen of ontwikkelingsstoornissen aan tanden en kiezen, tandvlees, slijmvliezen en kauwstelsel vaststellen. Al tijdens deze controle kan de tandarts vaststellen wat voor stappen hij moet of kan ondernemen om aandoeningen aan uw gebit te verhelpen, te monitoren of eventueel u door te verwijzen naar een collega met specifieke vaardigheden. Daarom is het belangrijk dat u regelmatig langs komt voor controles.

Door vroegtijdig in te grijpen voorkomt u onnodige schade.

Heeft u angst voor de tandarts?

Ervaart u angst voor de tandarts? Bij Rademakers en Kinsbergen is dit niet nodig. Onze tandartsen zijn gespecialiseerd in het omgaan met angst voor de tandarts. Wij weten hoe we het beste met uw angst voor de tandarts om kunnen gaan. Graag nemen we de tijd voor u en maken goede afspraken met u. Tevens beschikken we over de modernste technieken en middelen waardoor een behandeling bij Rademakers en Kinsbergen volledig pijnloos is.

Wij nemen nieuwe patiënten aan!

Gedurende het gratis intakegesprek laat één van onze specialisten u de verschillende mogelijkheden zien. Van een mooie natuurlijke lach tot een perfecte Hollywood smile.