Onzichtbare beugel

Het mooier maken van uw gebit door uw tanden rechter te laten zetten kan wellicht met onzichtbare beugels. Lisette Rademakers is, als esthetisch tandarts, één van de eerste en weinige tandartsen in Nederland die hierin is gespecialiseerd. Door de vele behandelingen die zij reeds heeft gedaan, heeft ze bij Invisalign de “Platina” status bereikt. De transparante en uitneembare beugels worden op maat gemaakt en aangepast om in een aantal stappen het gewenste resultaat te behalen. Dit resultaat is nog voor de behandeling zichtbaar via een virtueel model.

Afhankelijk van uw gebit duurt de behandeling met de onzichtbare beugels enkele maanden tot circa 1,5 jaar. Kortom binnen een zeer korte tijd heeft u mooie tanden. Laat u adviseren door onze esthetisch tandarts over de mogelijkheden van deze innovatieve behandelingen.

Invisalign Beugel

Invisalign is een onzichtbare beugel die orthodontisten en tandartsen gebruiken als hulpmiddel voor het verkrijgen van optimale functionaliteit en esthetiek van je tanden en kiezen.

Deze onzichtbare/doorzichtige beugel is gemaakt van dunne plastic hoesjes die je over je tanden en kiezen schuift. Om de week doe je een nieuw setje hoesjes in zodat deze verplaatst worden naar de ideale plek in de kaak. Met deze methode zijn er al meer dan 3 miljoen behandelingen succesvol uitgevoerd en wordt sinds 1998 door tandartsen en orthodontisten gebruikt als orthodontisch hulpmiddel.

Omdat elke behandeling persoonsafhankelijk is geven wij hier een indicatie van de kosten. De prijs van een behandeling zal de prijzen zijn gemiddeld tussen € 1976,- en € 3761,- zijn*. Dit is in veel gevallen goedkoper dan de slotjesbeugel.

De aanvullende zorgverzekering vergoedt deze behandeling volledig of gedeeltelijk.

*excl. controles, deze zullen gemiddeld om de 3 maanden zijn, à € 38,19